Community > Forum > General Support > Need to refresh site in order to get onto it

Need to refresh site in order to get onto it

Posted by: Stefan Sigwarth - Fri Mar 23, 2007 4:16 pm
Post new topic Reply to topic
 [ 51 posts ] 
Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Need to refresh site in order to get onto it 
Author Message
Space Station Member
Space Station Member
User avatar
Joined: Mon Aug 16, 2004 7:09 pm
Posts: 485
Location: Maastricht, The Netherlands
Post Need to refresh site in order to get onto it   Posted on: Fri Mar 23, 2007 4:16 pm
I have this problem since a week or 2 that when i visit spacefewlloship first time on a day that the page is loading, it allready has the name of the site in the ie bar but then it says page cannot be found. A simple hit on the F5 key reloads the site without trouble. Also have this problem on every pc on school/college where i log in.


Back to top
Profile
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Mon Nov 01, 2004 6:15 pm
Posts: 1233
Location: London, England
Post    Posted on: Fri Mar 23, 2007 4:21 pm
I have the same problem.

_________________
A journey of a thousand miles begins with a single step.


Back to top
Profile WWW
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:52 am
Posts: 1379
Location: Exeter, Devon, England
Post    Posted on: Fri Mar 23, 2007 4:37 pm
Guys
The ame thing here too, lucky im happy to refresh it but i can see a prob where others are not so happy to wait!
I mentioned it earlier to Sigurd and im sure its well on its way to being fixed ;)
Thanks for letting us know
Rob

_________________
> http://www.fullmoonclothing.com
> http://www.facebook.com/robsastrophotography
> robgoldsmith@hotmail.co.uk


Back to top
Profile WWW
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Tue Jul 15, 2003 8:46 pm
Posts: 1215
Location: Kapellen, Antwerp, Belgium, Europe, Planet Earth, the Milky Way Galaxy
Post    Posted on: Fri Mar 23, 2007 9:49 pm
I have no clue why :( Anyone an idea how it can happen ?

_________________
Heavier-than-air flying machines are impossible. - Lord Kelvin, 1892


Back to top
Profile WWW
Space Station Member
Space Station Member
User avatar
Joined: Mon Aug 16, 2004 7:09 pm
Posts: 485
Location: Maastricht, The Netherlands
Post    Posted on: Sat Mar 24, 2007 9:05 am
Well, it has to be something that's on the forum and the frontpage. I assume everyone has this problem, no matter what browser or country. Try to disable the ads for a day or so, and e-mail your host to ask if they changed a setting or perhaps the server (even if you have dedicated/colocated).


Back to top
Profile
Space Station Commander
Space Station Commander
User avatar
Joined: Wed Dec 08, 2004 12:55 pm
Posts: 506
Location: Germany
Post    Posted on: Sat Mar 24, 2007 11:41 am
I don't have the problem. I'm using Opera. When I can get to my main computer I'll try IE and Netscape. I once had a similar problem. I then logged out, deleted everything (Cache, Cookies, ...), closed the browser and reopened it.

_________________
"The hardest hurdle to space isn't the technicalities and money. But rather, the courage and the will to do it." - Burt Rutan.


Back to top
Profile WWW
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Tue Jul 15, 2003 8:46 pm
Posts: 1215
Location: Kapellen, Antwerp, Belgium, Europe, Planet Earth, the Milky Way Galaxy
Post    Posted on: Sat Mar 24, 2007 12:29 pm
Stefan Sigwarth wrote:
Well, it has to be something that's on the forum and the frontpage. I assume everyone has this problem, no matter what browser or country. Try to disable the ads for a day or so, and e-mail your host to ask if they changed a setting or perhaps the server (even if you have dedicated/colocated).


About the ads.. it are javascripts, can only slow down.. never cause an error page, or they should redirect, but that shouldn't happen on the first time only.. about the server... I don't have a host... It's fully self managed.. and I can't see any mistake myself... so that's frustrating..

_________________
Heavier-than-air flying machines are impossible. - Lord Kelvin, 1892


Back to top
Profile WWW
Space Station Member
Space Station Member
User avatar
Joined: Mon Aug 16, 2004 7:09 pm
Posts: 485
Location: Maastricht, The Netherlands
Post    Posted on: Sat Mar 24, 2007 12:35 pm
I can imagine how frustrating it must be. But if Klaus says he has no problem in Opera, but firefox and ie doe have this problem, it might be that opera ignores the problem and refreshes the site automatically. Dunno about that.

Any changes to anything lately? The weird thing is that i see the page is being loaded, the title shows in the ie-bar, but after that i get the error. Simply weird, never had it before.


Back to top
Profile
Space Station Commander
Space Station Commander
User avatar
Joined: Wed Dec 08, 2004 12:55 pm
Posts: 506
Location: Germany
Post    Posted on: Sat Mar 24, 2007 12:46 pm
Ok, managed to get an IE.. It works fine. Firefox test will be possible in a few hours.

edit: IE 6.0 SP2

edit2: Finally checked the page with Firefox..No problems

_________________
"The hardest hurdle to space isn't the technicalities and money. But rather, the courage and the will to do it." - Burt Rutan.


Back to top
Profile WWW
Spaceflight Trainee
Spaceflight Trainee
avatar
Joined: Sat Oct 28, 2006 4:53 pm
Posts: 36
Post    Posted on: Sat Mar 24, 2007 6:24 pm
I have regular old IE7 I have never had a problem. Even when I had older versions of IE I haven't had any problems.


Back to top
Profile
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Tue Oct 05, 2004 5:38 pm
Posts: 1361
Location: Austin, Texas
Post    Posted on: Sun Mar 25, 2007 2:15 am
I have IE7 and Windows XP home edition, SP2 and DO have the problem. In fact, when I clicked on the "post reply" button without having first logged on, I had to refresh again before getting to the login screen.

I have another XP home edition SP2 computer with IE6 and have the same problem there.


Back to top
Profile WWW
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:52 am
Posts: 1379
Location: Exeter, Devon, England
Post    Posted on: Sun Mar 25, 2007 9:05 am
yeah i have XP corporate sp2 and DO have the prob

_________________
> http://www.fullmoonclothing.com
> http://www.facebook.com/robsastrophotography
> robgoldsmith@hotmail.co.uk


Back to top
Profile WWW
Spaceflight Trainee
Spaceflight Trainee
avatar
Joined: Sat Oct 28, 2006 4:53 pm
Posts: 36
Post    Posted on: Sun Mar 25, 2007 9:45 am
Question for the guys with problems are you running extra 3rd party tool bars like the google bar or the Yahoo bar?(or anything like that)

I seem to remember my wife had trouble with some websites because she was using one of those things (against my advice btw =p) anyway it was redirecting her from some of the websites she wanted to see and for some reason occasionally it would do wacky stuff, like not load certain sites and need to be refreshed in order to get them to load.

Just some thoughts ^^


Back to top
Profile
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Mon Nov 01, 2004 6:15 pm
Posts: 1233
Location: London, England
Post    Posted on: Sun Mar 25, 2007 9:59 am
I was running the Yahoo tool bar and now that I have removed it the home page seems to be loading first time without refreshing.

Thanks Akkman I think you might have solved the mystery. It appears to be something peculiar to IE as other browsers dont seem to have the problem. I am running IE7 on XP home edition SP2.

_________________
A journey of a thousand miles begins with a single step.


Back to top
Profile WWW
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:52 am
Posts: 1379
Location: Exeter, Devon, England
Post    Posted on: Sun Mar 25, 2007 1:12 pm
i havnt got the toolbar and it still doesnt work hmmm :?

_________________
> http://www.fullmoonclothing.com
> http://www.facebook.com/robsastrophotography
> robgoldsmith@hotmail.co.uk


Back to top
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ] 
 

Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


cron
© 2014 The International Space Fellowship, developed by Gabitasoft Interactive. All Rights Reserved.  Privacy Policy | Terms of Use