Community > Forum > General Support > Login problems/Firefox 1.5

Login problems/Firefox 1.5

Posted by: Strategery71 - Fri Nov 25, 2005 4:05 am
Post new topic Reply to topic
 [ 7 posts ] 
Login problems/Firefox 1.5 
Author Message
Spaceflight Participant
Spaceflight Participant
User avatar
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:27 pm
Posts: 72
Location: The Land of Hurricane Charley
Post Login problems/Firefox 1.5   Posted on: Fri Nov 25, 2005 4:05 am
Since I'm the only one who uses my PC 99.9% of the time, I always check any auto-login options on any forum I sign up for. In all the time I've used different versions of Netscape and then Firefox, I don't think I've had an issue like this until now. (IE works fine, except for being REALLY slow to open the site.. but I'd rather not use IE)

If I type in my username/password at the bottom of the main forum listing and check the auto-login button before submitting, it makes me log in a second time. (although the second time my username and password are already filled in) If I leave it unchecked, it logs me in on the first attempt, but I still have to login every time I visit. If I use the Login option in the upper right corner of the screen, it also fails to log me in on the first try.

I don't have cookies disabled.. and as I said, it works right for every other forum I visit with Firefox.

_________________
"Floating down the sound resounds around the icy waters underground.."


Back to top
Profile
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Tue Jul 15, 2003 8:46 pm
Posts: 1215
Location: Kapellen, Antwerp, Belgium, Europe, Planet Earth, the Milky Way Galaxy
Post    Posted on: Fri Nov 25, 2005 4:50 am
Make sure you use http://www.spacefellowship.com as domain and not xprizenews.org or any other domain name pointed at our site.
If that's not the problem, please let me know.

_________________
Heavier-than-air flying machines are impossible. - Lord Kelvin, 1892


Back to top
Profile WWW
Spaceflight Participant
Spaceflight Participant
User avatar
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:27 pm
Posts: 72
Location: The Land of Hurricane Charley
Post    Posted on: Fri Nov 25, 2005 5:17 am
It fixed itself for a couple logins.. then I went and changed to the link you provided, and now it's broken again.

_________________
"Floating down the sound resounds around the icy waters underground.."


Back to top
Profile
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Tue Jul 15, 2003 8:46 pm
Posts: 1215
Location: Kapellen, Antwerp, Belgium, Europe, Planet Earth, the Milky Way Galaxy
Post    Posted on: Fri Nov 25, 2005 5:30 am
:? ... anyone else has this problem ?

I coded this site, tested with IE and FireFox... it works here...

Can you go to google.com (or any neutral site), clear cookies, close the browser (make sure all others are closed before it), restart it, go to spacefellowship.com (not any other domain linking to this site) and test the login.

_________________
Heavier-than-air flying machines are impossible. - Lord Kelvin, 1892


Back to top
Profile WWW
Spaceflight Participant
Spaceflight Participant
User avatar
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:27 pm
Posts: 72
Location: The Land of Hurricane Charley
Post    Posted on: Fri Nov 25, 2005 5:37 am
Closed all Firefox windows. Cleared cookies, re-entered login info on all the sites I visit, (this was the only site that didn't remember username and password in the login text boxes) closed Firefox again, re-opened and came back on here.. it's fixed again, but not sure if it's permanent. I'll test it a few more times overnight here and update the thread as needed.

_________________
"Floating down the sound resounds around the icy waters underground.."


Back to top
Profile
Moon Mission Member
Moon Mission Member
User avatar
Joined: Tue Jul 15, 2003 8:46 pm
Posts: 1215
Location: Kapellen, Antwerp, Belgium, Europe, Planet Earth, the Milky Way Galaxy
Post    Posted on: Fri Nov 25, 2005 5:44 am
I've been able to repeat your problem, each time I came back, my username and password was remembered by firefox, but not logged in, cleared cookies, logged in again, and it was working, also when I closed and re opened my browser.

I hope it's related to the other domain names causing problems and not the main site itself (cookies are limited to 1 domain).
If it's the domains, I'll write a script, forcing the browser to refresh instantly to the right domain.

Possible, the checking of the other (old) domain, may disable the cookie, or damage it somehow.

Please let me know, if your problem repeats itself again

_________________
Heavier-than-air flying machines are impossible. - Lord Kelvin, 1892


Back to top
Profile WWW
Spaceflight Participant
Spaceflight Participant
User avatar
Joined: Mon Oct 04, 2004 4:27 pm
Posts: 72
Location: The Land of Hurricane Charley
Post    Posted on: Fri Nov 25, 2005 8:59 am
Made about half a dozen random tries tonight.. so far, so good.

_________________
"Floating down the sound resounds around the icy waters underground.."


Back to top
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
 

Who is online 

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


cron
© 2014 The International Space Fellowship, developed by Gabitasoft Interactive. All Rights Reserved.  Privacy Policy | Terms of Use